ΞΕΝΩΝΑΣ ΤΣΙΑΠΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημητσάνα Αρκαδίας.
Τηλ.: 27950-31583
Κιν: 6977-234812
E-mail:
info@xenonas-tsiapa.gr

Στην πανέμορφη Δημητσάνα , στην νοτιοδυτική άκρη του οικισμού, κυριολεκτικά κρεμασμένος πάνω από το φαράγγι του Λούσιου ποταμού, ο παραδοσιακός ξενώνας Τσιάπα ανακαινίστηκε και προσφέρει γνήσια Δημητσανίτικη φιλοξενία στους επισκέπτες του.
Η μοναδική του τοποθεσία αλλά και τα υπέροχα παράθυρα, μπαλκόνια και βεράντες του, προσφέρουν ένα σπάνιο θέαμα προς τον μοναδικής ομορφιάς Λούσιο ποταμό, του οποίου ο ήχος ακούγεται καθαρά από τον ξενώνα.
Χτισμένος με παραδοσιακές τεχνικές & μεθόδους εξ’ ολοκλήρου από πέτρα και τοπικό ξύλο, ο ξενώνας διατηρεί τα Δημητσανίτικα αρχιτεκτονικά πρότυπα και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του οικισμού. Στο εσωτερικό 7 όμορφα και ζεστά δωμάτια, προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για ξεκούραση και χαλάρωση μετά από μιά συναρπαστική απόδραση στην Δημητσάνα και την γύρω περιοχή. Ολα τα δωμάτια διαθέτουν όλα τα σύγχρονα μέσα άνεσης και είναι πάντα καθαρά. Το μεγάλο καθιστικό με το τζάκι στο κέντρο προσφέρεται για συζητήσεις και χαλάρωση.
Η εξυπηρέτηση και φιλοξενία που προσφέρουν οι ιδιοκτήτες είναι εξαιρετική και σπιτική ατμόσφαιρα που επικρατεί συμβάλλει σημαντικά στην ολοκλήρωση μιάς αξέχαστης εμπειρίας στην μοναδική Δημητσάνα.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Σπάνια θέα προς τον Λούσιο
Δίπλα στο κέντρο του οικισμού
Μπαλκόνια
Υπέροχη βεράντα
Ζεστή ατμόσφαιρα
Καθιστικό με τζάκι

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΑΙΤΗMA ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ - ΞΕΝΩΝΑΣ ΤΣΙΑΠΑ

  • Η αίτηση κράτησης δεν είναι δεσμευτική και θα πρέπει να αναμένετε την οριστική επιβεβαίωση και αποδοχή του αιτήματός σας απο το ξενοδοχείο που επιλέξατε.
 

ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΞΕΝΩΝΑΣ ΤΣΙΑΠΑ

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide