ΞΕΝΩΝΑΣ ΠΡΟΣΕΛΗΝΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημητσάνα Αρκαδίας,
Τηλ.: 27950-31675
Κιν.:  6973 351 128

 

Στο κέντρο του οικισμού της Δημητσάνας, σε απόσταση λίγων λεπτών απο τηνι κεντρική πλατεία, αναπαλαιώθηκε ένα κτίριο του 18ου αιώνα και δημιουργήθηκε ένας ξεχωριστός πετρόκτιστος ξενώνας.

Ο ξενώνας Προσέληνος, χτισμένος πάνω απο το μικρό φαράγγι που διαπερνά την Δημητσάνα, προσφέρει σπάνια θέα προς την είσοδο του οικισμού και το βορειοδυτικές πλαγιές του Μαινάλου. Επιπλωμένος και διακοσμημένος με έππλα και αντικείμενα απο την αυθεντική ιστορική παράδοση του τόπου προσφέρει ξεχωριστές υπηρεσίες φιλοξενίας σε ένα γνήσια παραδοσιακό περιβάλλον. Όλα τα δωμάτια είναι ιδιαίτερα άνετα, με παραδοσιακή διακόσμηση αλλά και διακριτική παρουσία της τεχνολογίας. Στο ισόγειο του ξενώνα το μεγάλο καθιστικό με το τζάκι και τους άνετους καναπέδες αλλά και τα μοναδικά κειμήλια & αντικείμενα που διακοσμούν την αίθουσα συμβάλλουν στην δημιουργία ατμόσφαιρας χαλάρωσης και απόλαυσης για τους επισκέπτες του ξενώνα. Δίπλα η τραπεζαρία και το μπαρ αναδεικνύουν την οικογενειακή ατμόσφαιρα του ξενώνα και προσφέρονται για απολαυστικές στιγμές απόδρασης όλες τις ώρες της ημέρας.

Ο ξενώνας λειτουργεί όλο τον χρόνο.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Πετρόκτιστος ξενώνας
Τζάκι (ορισμένα δωμάτια)
Παραδοσιακή ατμόσφαιρα
Υδρομασάζ (ορισμένα δωμάτια)
Σπάνια θέα
LCD TV – DVD
Καθιστικό με τζάκι & μπαρ
Wifi

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΑΙΤΗMA ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ - ΠΡΟΣΕΛΗΝΟΣ

  • Η αίτηση κράτησης δεν είναι δεσμευτική και θα πρέπει να αναμένετε την οριστική επιβεβαίωση και αποδοχή του αιτήματός σας απο το ξενοδοχείο που επιλέξατε.
 

ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΞΕΝΩΝΑΣ ΠΡΟΣΕΛΙΝΟΣ

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide