Καρκαλού - Δημητσάνα Αρκαδίας,
Τηλ. : 27950 - 31189
BOOK NOW - BOOKING.COM
 
 
 
   
 

Στην πανέμορφη Καρκαλού, δίπλα στις όχθες του ποταμού Λούσιου, άνοιξαν τις πύλες τους για τους επισκέπτες της Δημητσάνας αλλά και της ευρύτερης Αρκαδίας, τα εργαστήρια παραδοσιακών γλυκών & ζυμαρικών Φιλέματα Δημητσάνας.
Εκεί σε ένα πετρόκτιστο παραδοσιακό χώρο, παρασκευάζονται με ιδιαίτερη προσοχή & φροντίδα μοναδικά παραδοσιακά γλυκά & ζυμαρικά παντός είδους, πασίγνωστα πλέον σε όλη την περιοχή για την αγνότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και σπάνια γευστική απόλαυση που προσφέρουν. Η οικογένεια Τσέκα, με σεβασμό στην ιστορία της Δημητσάνας στην παραγωγή γλυκών & ζυμαρικών, συνεχίζει άξια την παράδοση με μεγάλο μεράκι και προσπάθεια, διατηρώντας πάντα σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα των προϊόντων και υλικών. Τα εργαστήρια παραγωγής, πάντα πεντακάθαρα, πιστοποιημένα με HACCP, διαθέτουν το πιο σύγχρονο εξοπλισμό για την παραγωγή & την διασφάλιση της ποιότητας των παραγομένων προϊόντων. Ολα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πραγματικά αγνά προϊόντα της Αρκαδικής γής & επιλέγονται προσεκτικά & με αυστηρά κριτήρια από τους ιδιοκτήτες. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν απο μια μεγάλη ποικιλία γλυκών όπως : Δίπλες, γαλακτομπουρεκάκια, κουραμπιέδες με καρύδι, μουστοκούλουρα, κουλουράκια, γλυκά του κουταλιού, καρυδόπιτα, κ.λ.π.
Από το εργαστήρι ζυμαρικών, οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν εξαιρετικά ζυμαρικά όπως : Χυλοπίτες, λαζάνια, βίδες, τραχανά κ.λ.π.Επιπλέον υπάρχουν πολλές επιλογές από διάφορα Αρκαδικά προϊόντα, από βολβούς μέχρι τσάι του βουνού ή ρίγανη κ.λ.π. Απαραίτητη η στάση λοιπόν στα Φιλέματα Δημητσάνας για ιδαίτερες γευστικές απολαύσεις.

 
 
 
  >Αθήνα 219 χλμ.
> Τρίπολη 57 χλμ.
>Χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου 30 χλμ.